Weerbericht:
Vandaag af en toe zon en tot de avond overwegend droog. Morgen veel regen
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 33 km

Verschillende ongelukken op doorgaande wegen

Toegevoegd: 07-02-2021, 12.00 uur
Verschillende ongelukken op doorgaande wegen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de doorgaande wegen zijn zondag al diverse verkeersongevallen gemeld. Vermoedelijk speelt de gladheid daarbij een rol. Tot nu toe bleef het telkens bij materiële schade.


Op de A58 ging het zeker vier keer mis: rond 04.00 uur tussen Nieuw- en Sint Joosland en Arnemuiden en later op de ochtend nog drie keer nabij knooppunt De Poel in Goes. Drie van de vier ongevallen werden gemeld op de rijbaan richting Bergen op Zoom, één ongeluk gebeurde bij afrit 35a richting de fastfoodboulevard.

Op de N62 werden ook twee ongelukken gemeld. Even voor 03.00 uur ging het mis toen een auto van het arrestatieteam net na de Westerscheldetunnel tegen een strooiwagen reed. Een half uur later gebeurde nog een ongeluk op de Tractaatweg tussen de Westerscheldetunnelweg en de Sluiskiltunnel.

Bij alle ongevallen was voor zover bekend alleen materiële schade. Rond 03.00 uur vannacht werd wel een ongeval met letsel gemeld bij de Blindeweg in Eede maar hier troffen opgeroepen hulpverleners niets aan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren