Weerbericht:
Enkele winterse buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Auto AT botste met strooiwagen bij Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 07-02-2021, 12.03 uur - Update: 07-02-2021, 12.08 uur
Auto AT botste met strooiwagen bij Westerscheldetunnel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - De auto die vannacht bij de Westerscheldetunnel (N62) tegen een vrachtauto reed, werd bestuurd door een lid van een arrestatieteam (AT). Dat heeft de politie bevestigd.


Volgens een politiewoordvoerster was het AT ingezet in het kader van een onderzoek van de Landelijke Eenheid van de politie. Toen één van de auto's de Westerscheldetunnel verliet aan de zijde van Borssele ging het mis. Net na de tunnelbuis reed de auto achterop een strooiwagen. Er ontstond flinke materiële schade maar niemand raakte gewond.

Omdat de weg gestremd was, werd de tunnelbuis richting Borssele enige tijd afgesloten. Verkeer moest aan de Terneuzense zijde wachten voor de neergelaten slagbomen. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. Meer details over de inzet van het arrestatieteam kan de politie overigens nog niet geven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (11-2-2021 om 16:51)
sja je mot ook als AT snel rijden, de vraag is of ze het te vaak doen, tegenover mij woonde er ook zo'n figuur, vanaf zijn opritje is het gelijk vol gas..
kla (8-2-2021 om 06:33)
gelukkig geen fietser, dood gereden.....en inderdaad ze denken dat ze alles mogen.......
@ Achiel (8-2-2021 om 01:59)
Ik nodig u uit om de rijtest van het AT af te leggen. Blijkbaar bent u een ervaringsdeskundige en weet u ook nog eens exact wat er heeft plaatsgevonden.
lhj kaiser (7-2-2021 om 12:59)
nou en , ook die mensen maken wel eens een fout, of gaan we nu bij elke botsing het beroep van de bestuurders bij zetten
Achiel van 't Hof (7-2-2021 om 12:30)
Die rijden altijd als volstrekt idioten.
Cookie-instellingen beheren