Weerbericht:
Vanmiddag enkele onweersbuien, dinsdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 54 km

Drugslab ontdekt in Ossenisse, drie aanhoudingen

Toegevoegd: 07-02-2021, 15.32 uur - Update: 07-02-2021, 17.58 uur
Door: Manfred Berrevoets

OSSENISSE - De politie heeft afgelopen nacht een drugslab ontdekt in Ossenisse. Er zijn drie verdachten aangehouden door een arrestatieteam.


Het lab werd ontdekt in een loods op een terrein aan de Langeweg, midden in de polder tussen Ossenisse en Hengstdijk. Een arrestatieteam (AT) viel rond middernacht het pand binnen. Vervolgens werden drie verdachten aangehouden. Het gaat om twee mannen uit de gemeente Hulst van 37 en 53 jaar. De derde verdachte is een 38-jarige man uit Tilburg.

Volgens de politie werd er in het lab MDMA geproduceerd. Of het lab in productie was, is niet bekend. In samenwerking met de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) wordt het lab onderzocht en geruimd. De weg was ter plekke tot aan het einde van de middag afgesloten. Alle drie de verdachten zitten nog vast en worden verhoord.

Een auto van het arrestatieteam die vannacht na de inval in de loods terugkeerde via de Westerscheldetunnel kreeg daar overigens een ongeval. De auto reed achterop een strooiwagen. Bij het ongeluk was alleen materiële schade.

Zie ook:

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lhj kaiser (7-2-2021 om 17:11)
de politie is zo goed bezig, het is hier tenslotte geen Brabant
Henk (7-2-2021 om 16:46)
Vrijdagavond cirkelde daar geruime tijd een politie helikopter rond, zal er vast mee te maken hebben.
Cookie-instellingen beheren