Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man onder invloed drugs slingert over Zeelandbrug

Toegevoegd: 07-02-2021, 18.01 uur
Man onder invloed drugs slingert over Zeelandbrug
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De politie heeft zaterdagavond bij Zierikzee een automobilist van de weg gehaald die onder invloed had gereden van drugs. Een getuige had gezien dat hij even daarvoor de gehele breedte van de Zeelandbrug nodig had om naar zijn woonplaats te rijden.


De getuige belde rond 20.05 uur de politie die de man zag slingeren met zijn personenauto. Agenten vingen de auto vervolgens op bij Zierikzee. In de Caustraat kreeg de automobilist, een 46-jarige man uit Zierikzee, een stopteken. De man moest een blaastest ondergaan, maar bleek niet gedronken te hebben. Een speekseltest wees uit dat hij wel cocaïne en amfetamine/XTC had gebruikt.

De 46-jarige man werd meegenomen naar een politiebureau. Daar kwam een arts ter plaatse om bij hem een bloedmonster af te nemen. Het bloedmonster zal nader onderzocht worden door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). Als de uitslag bekend is neemt een officier van justitie een besluit over de verdere afhandeling van de zaak.

De man kreeg voor nu een algeheel rijverbod van 24 uur. Tot zondagavond mag hij geen enkel voertuig besturen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koning (11-2-2021 om 12:24)
Te gek voor woorden dat deze *** slechts een rijontzegging van 24 uur (!) opgelegd krijgt! Zo'n knuppel moet je toch keihard straffen? Volgende keer rijdt deze iemand hartstikke dood.... om woest van te worden!
Cookie-instellingen beheren