Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Morgenochtend code oranje, daarna code geel

Toegevoegd: 07-02-2021, 18.08 uur
Nog tot zeker dinsdag 17.00 uur moet rekening worden gehouden met gladheid.
Nog tot zeker dinsdag 17.00 uur moet rekening worden gehouden met gladheid.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het weeralarm van het KNMI loopt om middernacht af. Daarna geldt wel nog code oranje. Rijkswaterstaat raadt nog steeds af om de weg op te gaan als dat niet strikt noodzakelijk is.


Nog tot maandagmiddag 12.00 uur moet rekening worden gehouden met gladheid op 'uitgebreide schaal', zo meldt het KNMI. De gladheid door ijsplaten, sneeuwduinen en sneeuwresten brengt volgens het KNMI grote risico's voor weggebruikers met zich mee. "Houd rekening met langere reistijden op de weg en in het openbaar vervoer. Volg weerberichten en waarschuwingen", zo luidt het advies van de meteorologen.

Vanaf maandag 12.00 uur tot dinsdag 17.00 uur geldt nog code geel vanwege de kans op gladheid. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Quest (8-2-2021 om 16:58)
Kleurcodes, hahahaha ze verzinnen ze ter plekke bij de overheid maar ze slaan nergens op. Vroeger hadden we ze niet en ging het leven gewoon door. Tegenwoordig slaan ze je rond de oren met codes die geen enkele waarde hebben.
anoniem (8-2-2021 om 07:35)
Van al die kleurcodes klopt geen klote, gisteren was het veel beter begaanbaar dan vandaag in de straten.
Cookie-instellingen beheren