Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Auto glijdt van de weg bij Sint-Annaland

Toegevoegd: 08-02-2021, 00.38 uur
Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

SINT-ANNALAND - Langs de Joanna Mariapolder (N658) tussen Sint-Annaland en Oud-Vossemeer is zondagavond een personenauto in de sloot terecht gekomen. De bestuurder kon het voertuig zelfstandig verlaten en raakte gelukkig niet gewond.


Het ongeval gebeurde rond 22.10 uur ter hoogte van de Kleine Dijk. Vanwege de gladheid verloor de bestuurder de controle over het stuur en kwam in een naastgelegen sloot tot stilstand. Er is een ambulance opgeroepen, maar de man kwam met de schrik vrij. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.

Ook in Burgh-Haamstede raakte vanavond een automobilist van de weg. Dit ongeluk gebeurde rond 19.30 uur op de Serooskerkseweg (N57). Ook hier raakte niemand gewond. Deze auto moest ook door een berger worden afgevoerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren