Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 51 km

Man opgepakt voor straatroof in Vlissingen

Toegevoegd: 08-02-2021, 18.12 uur
Man opgepakt voor straatroof in Vlissingen
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft zondag rond 02.00 na een korte achtervolging op de Meidoornlaan in Vlissingen een 31-jarige verdachte uit Heerlen op verdenking van straatroof.


Een 21-jarige man uit Vlissingen werd zondagavond rond middernacht op de Bloemenlaan met een mes bedreigd en moest zijn portemonnee afstaan. De dader vluchtte met de buit weg. 

Agenten stelden een buurtonderzoek in waarbij ook een politiehond meezocht. De hond pakte het spoor op en agenten zagen de verdachte die voldeed aan het signalement in een tuin verstopt. De verdachte wist te ontkomen en de politie zette de achtervolging in. 

In de Meidoornlaan vluchtte de verdachte via een achterdeur een woning binnen. Daar werd de verdachte aangehouden. Hij zit vast voor verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anto van der schoot (9-2-2021 om 19:36)
Voor dat jullie een veronderstelling of een oordeel over dit voorval plaatsen,zou je ook eens wat verder kunnen na denken misschien liet hij zijn hond uit,of kwam hij van zijn werk of had hij een geldige rede
Gerda Franken (9-2-2021 om 07:22)
Wat moet hij dan s'nachts op straat? Het is toch avondklok. Dan behoor je niet op straat te zijn.
Ed (8-2-2021 om 19:34)
Goed werk natuurlijk, maar wat deed die 21-jarige op dat tijdstip op straat? Ik praat het uiteraard niet goed wat de overvaller heeft gedaan, maar die 21-jarige hoorde daar natuurlijk ook niet....
Cookie-instellingen beheren