Weerbericht:
Vandaag flink wat zon en droog. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man uit Ovezande de cel in voor schennispleging

Toegevoegd: 09-02-2021, 18.02 uur
Man uit Ovezande de cel in voor schennispleging
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft dinsdag de 29-jarige J. van den B. uit Ovezande na een eis van tien maanden cel een gevangenisstraf van acht maanden opgelegd. In beide gevallen is de helft daarvan voorwaardelijk. 


Ook zou Van den B. onder toezicht van de reclassering moeten komen te staan en desnoods in een kliniek moeten worden opgenomen. Opname in een kliniek vond de rechtbank overigens niet nodig. Van den B. werd verdacht van schennispleging, ofwel potloodventen. 

Begin april vorig jaar liet hij in een brandgang zijn geslachtsdeel aan zeer jonge meisjes zien en herhaalde dat een dag later nog eens op het kerkhof waar hij de meisjes opnieuw zag. Ook werd er kinderporno op zijn mobieltje aangetroffen. 

Van den B. zei zich - toen zijn zaak werd behandeld - door een overmatig gebruik van drank en black-outs weinig meer te kunnen herinneren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (10-2-2021 om 11:44)
gewoon omdat het kan zijn worstje afhalen zodat die het nooit meer kan doen haha
Michelle (10-2-2021 om 08:35)
Dat is makkelijk je verschuilen achter drank en black-outs! Bah, wat min!
Nina (9-2-2021 om 21:03)
Opname in een kliniek niet nodig? Nee hoor gewoon wachten tot hij zich daadwerkelijk aan een kind vergrijpt. Iemand die zijn ware gezicht laat zien door de daden die hij doet en dan als rechtssysteem hem gewoonlaten lopen
Cookie-instellingen beheren