Weerbericht:
Plaatselijk mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Fietser aangereden bij Rooseveltlaan Vlissingen

Toegevoegd: 10-02-2021, 16.56 uur
De fietser hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.
De fietser hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een fietser is vanmiddag lichtgewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto op de President Rooseveltlaan in Vlissingen. 


Het slachtoffer kwam omstreeks 16.15 uur bij de kruising van de Industrieweg in botsing met een auto. De bestuurder van het voertuig zou bij het afslaan vanaf de President Rooseveltlaan de fietser over het hoofd hebben gezien.

Voor de fietser werd een ambulanceteam gewaarschuwd maar uiteindelijk bleek vervoer naar het ziekenhuis niet nodig te zijn. Hij kon ter plekke worden behandeld. De bestuurder van de auto kon zijn weg vervolgen nadat hij een verklaring had afgelegd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (11-2-2021 om 09:59)
Helaas denken de automobilisten daar dat ze op alles voorrang hebben. Loop er dagelijks met m'n honden en het is altijd oppassen geblazen daar. Vooral verkeer wat de Industrieweg in moet komende van de verkeerslichten hebben er moeite mee.
Cookie-instellingen beheren