Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 177 km

Goesenaar (23) rijdt onder invloed drugs

Toegevoegd: 11-02-2021, 10.04 uur
Goesenaar (23) rijdt onder invloed drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Bij de Van de Spiegelstraat in Goes hebben politieagenten woensdag een Goesenaar betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Hij was hier onlangs ook al op betrapt.


De agenten zagen de 23-jarige man rond 15.35 uur rijden tijdens hun surveillance. Nadat de Goesenaar een stopteken had gekregen, gaf de man zelf al aan dat hij joints had gerookt. Bij de automobilist werd vervolgens een speekseltest afgenomen. Hieruit bleek dat hij onder invloed reed van THC, de werkzame stof in hasj en wiet.

De Goesenaar werd meegenomen naar het politiebureau en daar werd van hem een verklaring opgenomen. Ook kwam een GGD-arts naar het bureau om een bloedmonster van de man af te nemen. Het monster is voor onderzoek opgestuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). Hier zal worden bepaald hoeveel drugs de man precies had gebruikt.

Wanneer de exacte uitslag van de bloedproef bekend is neemt een officier van justitie een besluit over de afhandeling van de zaak. De man kreeg voor nu een algeheel rijverbod van 24 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (11-2-2021 om 13:06)
Zulke lui blijven dit gewoon doen....misschien auto in beslag nemen iedere keer? Je zal ze maar weer tegenkomen op de weg...
Cookie-instellingen beheren