Weerbericht:
Perioden met zon, afgewisseld door wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie houdt dieseldieven aan in Sluiskil

Toegevoegd: 11-02-2021, 12.07 uur
Politie houdt dieseldieven aan in Sluiskil
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

SLUISKIL - De politie heeft woensdagavond twee Poolse mannen aangehouden op verdenking van diefstal van diesel. Agenten kwamen de mannen op het spoor nadat ze een auto met mistverlichting zagen rijden.


De agenten reden rond 20.45 uur langs de Industrieweg in Sluiskil toen ze de auto met mistverlichting aan zagen rijden. Omdat het niet mistig was besloten de agenten de auto en de bestuurder te controleren. Bij het aanspreken van de 30-jarige man roken de agenten een behoorlijke diesellucht. Ook zagen ze verschillende vaten en flessen met diesel in de auto staan. Bij die vaten en flessen stonden ook hevelpompen. Omdat de man natte kleding had en naar diesel rook, hielden de agenten hem aan op verdenking van diefstal van de brandstof.

De man is overgebracht naar het politiecellencomplex om daar verhoord te worden. Op de telefoon van de man zagen de agenten berichtjes binnenkomen van steeds dezelfde persoon. Die persoon gaf aan dat hij het vreselijk koud had en vroeg zich af waar de 30-jarige Pool bleef. Hij gaf ook een plaats aan waar hij zich zou bevinden. Hierop zijn de agenten de man gaan zoeken en troffen hem aan op de Spuikreekweg in Sluiskil.

De man bleek een 38-jarige Pool te zijn. Ook hij is aangehouden op verdenking van de diefstal van diesel. Net als zijn 30-jarige vriend is hij overgebracht naar een politiecellencomplex om daar door rechercheurs gehoord te worden. Alle goederen, inclusief de auto, zijn door de politie in beslag genomen voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
will (11-2-2021 om 13:34)
Na `n fikse boete auto`s vernietigen en retour Polen.
AntiGSM (11-2-2021 om 13:05)
Super weer, wederom complimenten! Gelukkig wordt er zo nu en dan redelijk wat gespuis van de straat gehaald. Jammer alleen van het verdere rechtssysteem in Nederland....
sjon (11-2-2021 om 12:38)
sja en dan is het cirkeltje weer rond, rijke pief wil nog rijker worre en huurt goedkoop personeel in, jobje gedaen dan het goedkope personeel nie meer nodig dus hup het zogenaamde vangnet in en de arme slobber betaald wederom de lasten...
Cookie-instellingen beheren