Weerbericht:
Wolkenvelden, in de zuidelijke helft een bui. Morgen meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen straatroof Terneuzen

Toegevoegd: 11-02-2021, 16.12 uur
Politie zoekt getuigen straatroof Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De politie in Zeeuws-Vlaanderen zoekt mensen die getuige zijn geweest van een straatroof die woensdagavond plaatsvond in Terneuzen. De politie is ook op zoek naar camerabeelden van de roof.


De straatroof vond volgens de politie rond 21.00 uur 's avonds plaats op de Bellamystraat. Ter hoogte van de kruising met de Herman Heijermansstraat sloeg de verdachte zijn slag.

Na het plegen van de roof rende de dader weg in de richting van de Herman Heijermansstraat. De politie roept getuigen en mensen die beelden van de straatroof hebben op om te bellen naar 0900-8844. Anoniem melden kan via 0900-7000.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (12-2-2021 om 08:18)
Er moet toch wel iets meer bekend zijn in dit verhaal? Is degene die overvallen is niet aangesproken of zo? Dan weet je al of het Nederlands of buitenlandse dader betreft enz enz. Dit is wel een erg summier artikel....
Erwin (12-2-2021 om 06:12)
Wat is er weg dan?
Cookie-instellingen beheren