Weerbericht:
Enkele onweersbuien, vooral morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 39 km

Automobilist bekneld in auto na botsing met boom

Toegevoegd: 11-02-2021, 20.39 uur
Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - Een automobilist heeft donderdag aan het begin van de avond enige tijd bekneld gezeten in zijn personenauto nadat hij in Sint-Annaland tegen een boom was gereden.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 17.35 uur op de Annavosdijk. Direct na de melding werden de ambulancedienst en de brandweer met spoed ter plaatse gestuurd. Brandweerlieden hebben de beide portieren aan de voorzijde van de auto verwijderd om zo het slachtoffer veilig uit het voertuig te kunnen halen.

De gewonde is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel is nog niets bekend. Bergingsbedrijf Van Eijck heeft de zwaarbeschadigde auto, welke een Roemeens kenteken had, getakeld. Vanwege het ongeluk was de Annavosdijk geruime tijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren