Weerbericht:
Wolkenvelden, vanavond en morgen in het noorden een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepkwekerij ontdekt in flatwoning Middelburg

Toegevoegd: 11-02-2021, 22.09 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een flatwoning in de Middelburgse wijk Dauwendaele heeft de politie donderdagavond een wietkwekerij ontdekt. Er is één persoon aangehouden.


De politie ging naar de flat aan de Meanderlaan nadat melding was gemaakt van wateroverlast. Ter plaatse bleek er een in werking zijnde wietplantage te zijn gehuisvest in één van de woningen in het complex. In totaal stonden er 361 planten in de flatwoning.

Een gespecialiseerd bedrijf heeft alle aanwezige hennepplanten naar buiten gebracht en vernietigd. De persoon die in de woning aanwezig was toen de kwekerij werd ontdekt is door de politie aangehouden vanwege het overtreden van de opiumwet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (12-2-2021 om 11:03)
Slopen die flats, net als in de jaren tachtig in Zuid. Dit soort flats trekt altijd figuren aan die je liever niet wil in je omgeving.
Nelson (12-2-2021 om 09:52)
Eerlijk is eerlijk mooie toppen
sander (12-2-2021 om 06:55)
Iets te veel water gegeven.
Douwe dabert (11-2-2021 om 22:45)
Mooie actie , op naar normale huurders. Je zal er maar weer onder , boven of naast wonen. Één voordeel is dat dit persoontje nu tijd heeft om een normale baan te zoeken ipv planten water geven.
Cookie-instellingen beheren