Weerbericht:
Buien, in het noordelijk kustgebied zware windstoten
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto op z'n kop, snelweg bij Souburg tijdelijk dicht

Toegevoegd: 12-02-2021, 04.42 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Op de A58 is vannacht ter hoogte van Oost-Souburg een personenauto op zijn kop terecht gekomen. De bestuurder raakte hierbij gewond. Vanwege het ongeluk was de snelweg richting Vlissingen enige tijd dicht.


De personenauto raakte rond 03.10 uur tussen Middelburg en Oost-Souburg de vangrail in de middenberm. Hierdoor sloeg het voertuig over de kop. Na de melding werd naast de ambulancedienst en de politie ook de brandweer opgeroepen maar het slachtoffer bleek niet bekneld te zitten. De gewonde is met onbekend letsel met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

Na het ongeluk werd de snelweg in de richting van Vlissingen volledig afgesloten vanaf Middelburg. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de zwaar beschadigde auto getakeld. Rond 04.40 uur was de snelweg nog altijd dicht. Rijkswaterstaat was toen nog bezig met opruim- en herstelwerkzaamheden.

Over de oorzaak van het ongeval is overigens nog niets bekend.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ilona (13-2-2021 om 11:10)
Er zijn ook nog mensen die moeten op de weg zitten om naar hun werk te gaan
Jan (12-2-2021 om 08:49)
Ik hoop voor de gene die daar op deze tijd zijn eigen kunt verantwoorden op deze tijd ,want tenslotte de avondklok is nog steeds van kracht
John (12-2-2021 om 06:01)
Ze hebben toch wel om zijn avondklok verklaring gevraagd hoop ik?
Cookie-instellingen beheren