Weerbericht:
Enkele onweersbuien, vooral morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 28 km

Weer steekpartij in Middelburg, twee gewonden

Toegevoegd: 12-02-2021, 19.31 uur - Update: 12-02-2021, 20.44 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het centrum van Middelburg zijn vrijdag aan het begin van de avond twee personen gewond geraakt bij een steekpartij. Gisteravond vond ook al een steekpartij plaats in de stad.


Het steekincident van vanavond vond rond 19.00 uur plaats in de Gravenstraat. Er zijn twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen om hulp te verlenen. Eén persoon is ter plaatse behandeld, de ander is per ambulance afgevoerd. Hoe dit slachtoffer er aan toe is en wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. De politie bevestigt inmiddels dat de twee gewonden allebei zijn gestoken.

De traumahelikopter is niet geland in Middelburg naar Heinkenszand gevlogen voor een rendez-vous met de ambulancedienst. De gewonde is vervolgens verder per ambulance vervoerd naar een ziekenhuis. De politie heeft bij de Gravenstraat en de Markt plaatsen delict afgezet. Ter plekke was het ook na de komst van de politie onrustig. Er ontstond zelf een vechtpartij waarbij de politie moest ingrijpen. Of hierbij arrestaties zijn verricht is nog onduidelijk. De politie spreekt in ieder geval van vier daders die zijn gevlucht.

Exact 24 uur geleden vond in het centrum van de stad ook al een steekpartij plaats. Bij de Geerepassage, hemelsbreed nog geen 200 meter van de Gravenstraat, werd toen een 61-jarige man in zijn arm gestoken, vermoedelijk door twee jongens die hij eerder had aangesproken nadat hij een sneeuwbal tegen zijn hoofd had gehad. Vanmiddag meldde de politie dat de twee nog altijd niet waren achterhaald. Vooralsnog lijkt er overigens geen verband te zijn tussen de twee incidenten.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (13-2-2021 om 14:46)
@Mijn mening Dat lijkt mij niet.
Bumper; (13-2-2021 om 11:23)
opsporen dat tuig, en vastzetten, geen werkstrafjes maar spijkerhard aanpakken
jacob (13-2-2021 om 11:01)
Gaat lekker met de jeugd wordt hoogtijd dat de tucht scholen terug komen. En bij zulke incidenten gestraft wordt als volwassen personen.
Grote Smurf (13-2-2021 om 02:10)
Wat een zielige zwakke mannetjes (oftewel kleuters) zijn dat die voordurend een wapen bij zich moeten hebben omdat ze zich anders niet als een echte vent voelen in hun gestoorde idee van wat nu een echte man is. Nou, bij deze. Echte mannen lossen het gewoon zonder geweld op door te praten of als het niet oplosbaar is lopen ze gewoon weg van het probleem.
Tomato (12-2-2021 om 23:04)
Enn daar gaat de reputatie van middelburg
Mijn mening (12-2-2021 om 19:43)
Dit lijkt mij poging tot moord. Ik hoop dat ze heel lang mogen brommen in een koude donkere cel met veel grote mannen.
Cookie-instellingen beheren