Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 67 km

Ongeval door sneeuwbui op A58

Toegevoegd: 24-01-2007, 23.52 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een aanrijding op de Rijksweg A58 bij Goes is woensdag een 66-jarige vrouw uit Dordrecht gewond geraakt.

De vrouw reed over de Rijksweg A58 komende uit de richting van Goes en gaande in de richting van Bergen op Zoom. Door hevige sneeuwval reden de vrouw, en het overige verkeer, langzaam.

De 39-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal, die achter haar reed, kon niet meer op tijd afremmen en botste tegen de auto van de vrouw. Door de aanrijding draaide de auto van de vrouw enkele malen rond en kwam tot stilstand tegen de vangrail in de middenberm.

Haar voertuig raakte totall-loss. De auto van de man kwam tot stilstand op de vluchtstrook. Zijn auto raakte aan de voorzijde beschadigd. De 66-jarige vrouw moest zich bij de huisartsenpost laten behandelen aan een hoofdwondje.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren