Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de noordelijke helft van het land wolkenvelden
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 54 km

Politiehond Rex ingezet voor zoektocht Terneuzen

Toegevoegd: 13-02-2021, 15.44 uur
Politiehond Rex ingezet voor zoektocht Terneuzen
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft vannacht in Terneuzen gezocht naar twee personen die een bekeuring voor de avondklok wilden ontlopen.


Agenten zagen het duo een woonwijk uitrennen en toen ze deze wilden controleren gingen ze ervandoor. Diensthond Rex werd ter plaatse gevraagd en lokaliseerde één persoon die zich had gestopt in een sloot naast een weiland.

Volgens de politie wilden ze een bekeuring voor de avondklok ontlopen.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andre (16-2-2021 om 12:57)
Nou dat word dan schadevergoeding betalen als die hond wat heeft aangericht en bekeuring terug draaien. want de rechter heeft vandaag besloten dat de avondklok onrechtmatig is en per direct moet worden opgeheven. dikke vinger naar de staat en hun politie macht en 1-0 voor de arme burger
Andre (15-2-2021 om 12:33)
Belachelijk en beangstigend ,het idee dat burgers tegenwoordig van hun vrijheid worden berooft voor enkel buiten te zijn. vervolgens met honden opgejaagd en opgespoord worden en dan een bekeuring krijgen. de politie zal wel weer met spanning voor de actie genoten hebben om dit werk te kunnen doen. ga beter ook eens mijn aangifte van oplichting behandelen waar ik nog elke dag mee zit.. alle gegevens van de dader staan erbij ,en dan krijg je 3 maanden later doodleuk een brief dat ze er niks mee gedaan hebben en dit niet meer gaan doen ook. schande voor de politie! die er kennelijk niet voor iedereen is.
Arthur (15-2-2021 om 12:29)
Het gaat duidelijk om geld, die avondklok heeft niks met uw en mijn veiligheid te maken, wat een bende domme reacties van dito personen.
Timsalabim (15-2-2021 om 00:33)
Dat je hiervoor in je donder gebeten wordt, en dat al die Dunning-krugereffect lijers hier in de reacties; die de politie echt als een knokploeg van de overheid zien, dit nog goed praten ook.. In dat geval, meteen een kogel door je kop als je 0.50 seconden te lang geparkeerd staat op een betaald parkeren spot of 1 km te hard rijd!
kees (14-2-2021 om 08:17)
wat een goede daad weer, goed dat we politie hebben toch
bram goeree (13-2-2021 om 17:49)
prima werk Rex.nu die andere ook nog .een een beloning voor Rex
Cookie-instellingen beheren