Weerbericht:
Enkele onweersbuien, vooral morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 28 km

Politie ontdekt en beëindigt feest in bunker

Toegevoegd: 14-02-2021, 09.20 uur
Bij de actie waren zo'n vijftien agenten en twee politiehonden aanwezig.
Bij de actie waren zo'n vijftien agenten en twee politiehonden aanwezig.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft zaterdagavond laat een feest in een bunker aan de Oostelijke Bermweg in Vlissingen ontdekt en beëindigd. Er werden twee personen aangehouden en 84 anderen kregen een bekeuring.


Agenten ontdekten een uitnodiging op social media. De deelnemers verzamelden zich zaterdagavond bij een benzinestation langs de A58 bij Oost-Souburg. Het feest werd gehouden in een bunker aan de Oostelijke Bermweg.

De politie trof in de bunker een grote groep jongeren aan. Zij werden een voor een naar buiten gehaald en kregen een proces-verbaal voor het negeren van de avondklok en voor groepsvorming. In totaal kregen 84 mensen een bekeuring.

Twee mannen uit Hardinxveld-Giessendam (26) en Vlissingen (38) werden aangehouden voor een overtreding van de algemene plaatselijke verordening. Ze werden naar een politiecellencomplex gebracht. Na verhoor mochten ook zij met een proces-verbaal vertrekken.

Agenten troffen nadien in de bunker een flinke hoeveelheid drugs op de grond aan. Naast deze drugs werd ook de nodige geluidsapparatuur meegenomen. Aan het eind van de actie werd de sfeer nog grimmig. De politie deelde enkele klappen met een wapenstok uit. Hierna keerde de rust snel terug en gingen alle jongeren weg.

Bij de actie waren zo'n vijftien agenten en twee politiehonden aanwezig. De politie werd tevens geholpen door de Koninklijke Marechaussee. De gemeente Vlissingen is gevraagd om de bunker op te ruimen.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (19-2-2021 om 14:47)
leuk hoor een feestje, gewoon laten doen de gevolgen zijn ook voor hun en hun omgeving, wat hebben wij (volwassenen) moeten leren door schade en schande (soms) dus waarom zo moeilijk doen.
Jan (15-2-2021 om 22:40)
@Grote Smurf……wachten nog effe wachten..pizza. Droom verder jongen, en laat je vooral wijs maken door de overheid, die straks de ene naar de andere spuit in je achterwerk stopt. Je krijgt je vrijheid niet meer terug! De disco is al een jaar gesloten en gaat niet meer open. Corona is niet alleen dodelijk voor oudere en zwakkeren maar ontwikkeld een dictatuur van ongekende omvang. Het begint met het mondkapje (wat heeft het veel geholpen alles is dicht !!.) en het eindigt in geen zeggenschap meer over je eigen lichaam. Helaas was het in 1940 niet veel anders. Maar in september is er weer een nieuwe variant. De smurfen variant!
Michel (15-2-2021 om 18:40)
@Arthur, gelieve eerst zelf ziek te worden.
Grote Smurf (15-2-2021 om 18:08)
Wat anti corona mensen niet willen begrijpen is dat na een aantal maanden alle zwakke mensen al gevaccineerd zijn. Tuurlijk is het moeilijk voor de jongeren maar als je dan zo zielig en verwend bent dat je het dan niet nog even vol kunt houden. Zo lang duurt het niet meer. Iedereen haat die maatregelen de sterke jongeren begrijpen dit en houden het nog ff vol.
Arthur (15-2-2021 om 12:25)
Wie de leugens van de roverheid gelooft verdient het om zelf ziek te worden, laat deze jongeren lekker feesten.
willem (15-2-2021 om 11:09)
gut gut wat is de jeugd toch zielig. nee, teveel verwend--teveel in de watten gelegd. niet willen snappen wat corona IS. mogen ze niet feesten? dan gaan ze het stiekem doen. de boete moet flink omhoog, en ze moeten eens leren wat fatsoen is. doe eens een stapje terug en denk aan anderen die door lomp gedrag de kans op besmetting lopen. een paar maanden zonder feesten, drank en drugs is goed voor jullie lichaam.
Cookie-instellingen beheren