Weerbericht:
Eerst af en toe regen, later zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Twee jongens melden zich voor steekpartij Middelburg

Toegevoegd: 14-02-2021, 18.14 uur
De twee jongens worden verdacht van openlijke geweldpleging.
De twee jongens worden verdacht van openlijke geweldpleging.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De laatste twee jongens, die zijdelings betrokken waren bij het steekincident op de Markt in Middelburg vrijdagavond, zijn zondag verhoord.


Zondag meldden twee jongens (12 en 15 jaar) uit Middelburg zich op uitnodiging op het politiebureau om een verklaring af te leggen omdat zij zijdelings betrokken waren bij het steekincident. Hierbij raakten vrijdagavond twee jongens gewond. Drie jongens werden vrijdagavond al aangehouden, waarbij bleek dat een van hen niets met het incident te maken had.

De 15-jarige jongen, die vrijdagavond werd gearresteerd, werd zaterdag verhoord. Hij mocht het cellencomplex zaterdagavond verlaten. De 17-jarige jongen, die vrijdagavond ook gearresteerd werd, zit nog vast. Hij wordt komende week voor de rechter-commissaris geleid.

De twee jongens, die zich zondag meldden, worden verdacht van openlijke geweldpleging. Zij mochten na verhoor het politiebureau verlaten. Of en hoe deze drie verdachten worden vervolgd, wordt later door de officier van justitie besloten. Het slachtoffer (16), die naar het ziekenhuis werd vervoerd, ligt daar nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cees (15-2-2021 om 17:12)
laat ze eens maand zitten joh. En droog brood en water. Ook al hebben ze niets misdaan! Dat tuig is allemaal associaal tegenwoordig. Leren ze wel manieren! Net als hun ouders! Controleer elke week hun kamer. als je ze thuis heb!
Ik (15-2-2021 om 16:22)
Zulke lafaards flink straffen jong of oud maakt geen verschil,ze moeten het voelen en maak hun gezichten bekend. En ook nog een 12 jarige er bij,die zou ik alle hoeken van de kamer laten zien.
een inwoner (14-2-2021 om 21:26)
Wat een gezellige wereld leven we toch . steeds meer jongens met messen op zak .
Cookie-instellingen beheren