Weerbericht:
Helder, in het noorden ook wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Mes gevonden bij controle auto Zoekweg Tholen

Toegevoegd: 16-02-2021, 11.12 uur
Mes gevonden bij controle auto Zoekweg Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - Een 30-jarige man uit Bergen op Zoom is maandagavond rond 19.30 uur op de Zoekweg in Tholen aangehouden omdat hij een mes in zijn auto had liggen.


Agenten controleerden de man omdat er een henneplucht uit zijn auto kwam. De dienders vorderden de verdachte vervolgens om drugs die hij eventueel bij zich had aan hen te geven. De man overhandigde de agenten hierop een gebruikershoeveelheid hennep. Vervolgens werd de auto van de man doorzocht. Daarbij vonden de agenten een groot mes.

Na de vondst van het wapen is de Bergenaar aangehouden, meegenomen naar het politiebureau en na verhoor weer in vrijheid gesteld. Het mes is verbeurd verklaard en zal worden vernietigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren