Weerbericht:
Heldere nacht, in het noorden ook mist en laaghangende bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie treft drugs en messen aan bij automobilist

Toegevoegd: 16-02-2021, 11.16 uur - Update: 16-02-2021, 13.11 uur
De aangetroffen wapens.
De aangetroffen wapens.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De Walcherse politie heeft maandagavond een bestuurder in Vlissingen aangehouden die onder invloed was van amfetaminen. In de auto van de man troffen ze ook een hoeveelheid hennep, amfetaminen en drie messen aan.


Een agent die maandagavond rond 22.30 uur in een burgerauto op de Sloeweg reed, merkte het voertuig op omdat de bestuurder opvallend rijgedrag vertoonde. De diender seinde zijn collega's in omdat hij het vermoeden had dat de automobilist onder invloed was van alcohol of drugs. Toen de auto aan de kant was gezet, was de chauffeur volgens de politie erg zenuwachtig. In het voertuig vonden de agenten vervolgens al snel een zakje wiet. Hierop besloot de politie de hele auto te doorzoeken.

Bij de doorzoeking vonden de agenten zo'n 10 gram hennep en amfetaminen aan. Ook werden er drie messen, een weegschaaltje en een basepijpje in de auto aangetroffen. In de tussentijd was bij de bestuurder een speekseltest afgenomen. Hieruit bleek dat de man positief testte op het gebruik van amfetaminen. Volgens de politie verklaarde hij dat hij die gebruikte om niet in te kakken tijdens het rijden. De chauffeur, een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, is aangehouden voor het rijden onder invloed, het bezitten van verdovende middelen en verboden wapenbezit.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (16-2-2021 om 11:57)
Nee drugs zal helpen om inkakken tegen te gaan.dommerik. Maar dat maak je zulke niet wijs dat ze juist een gevaar op de weg zijn.
Cookie-instellingen beheren