Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 22 km

Rijbewijs ingenomen na ongeluk in tunnelbuis

Toegevoegd: 16-02-2021, 12.55 uur
Rijbewijs ingenomen na ongeluk in tunnelbuis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - De automobilist die gisteren betrokken was bij een aanrijding in de Westerscheldetunnel (N62) is nadien door de politie aangehouden omdat deze onder invloed had gereden.


In de Westbuis van de tunnel, waarin het verkeer richting Terneuzen rijdt, kwamen rond 14.20 uur een personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing. Volgens een politiewoordvoerder bleef het bij uitsluitend materiële schade maar moest wel één van de betrokkenen worden aangehouden omdat deze onder invloed had gereden.

Volgens de politie reed de persoon onder invloed van zowel alcohol, drugs (THC) als medicatie. Het rijbewijs van de 43-jarige Vlissinger is ingenomen. Rond 15.20 uur kon de tunnelbuis weer worden vrijgegeven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko (16-2-2021 om 17:34)
Wat kan één klojo, teweeg brengen,voor de gewone burger,eigenlijk niet zo moeilijk ,de straffen zijn een fluitje van een cent.
Cookie-instellingen beheren