Weerbericht:
Enkele mistbanken. Overdag in de kustgebieden lage bewolking, elders zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Man verstopt zakjes coke in onderbroek

Toegevoegd: 16-02-2021, 13.05 uur
Man verstopt zakjes coke in onderbroek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Een man die maandagmiddag in Yerseke werd betrapt op het rijden onder invloed van drugs bleek later maar liefst 18 zakjes cocaïne te hebben verstopt in zijn onderbroek. Vermoedelijk gaat het om een drugsdealer.


De 30-jarige man werd rond 16.00 uur aan de kant gezet bij de Zanddijk. Hij maakte volgens de politie een zenuwachtige indruk en moest een speekseltest ondergaan. Toen daaruit bleek dat hij vermoedelijk onder invloed van drugs achter het stuur zat werd hij direct aangehouden.

De auto van de man, welke geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, werd vervolgens door agenten doorzocht. Hierbij werden meerdere telefoons, een weegschaaltje, een kleine hoeveelheid hennep en een paar duizend euro aan contanten aangetroffen. Toen de man voor zijn insluiting uitgebreid werd gefouilleerd op het politiebureau bleek hij in zijn onderbroek 18 zakjes met cocaïne te hebben zitten. Deze zijn in beslag genomen.

De man is ingesloten op verdenking van het handelen in harddrugs.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren