Weerbericht:
Zonnige perioden, maar ook enkele wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Chauffeur rijdt door na veroorzaken ongeval Terneuzen

Toegevoegd: 16-02-2021, 20.13 uur
Chauffeur rijdt door na veroorzaken ongeval Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De veroorzaker van een verkeersongeval in Terneuzen is dinsdagmiddag na het incident doorgereden. De politie roept mensen die de zwarte auto van de bestuurder hebben gezien op om zich te melden.


Het ongeval vond rond 16.15 uur plaats op de Axelsedam. Hier kwam de zwarte Opel Astra in botsing met de auto van het slachtoffer. Direct na de botsing ging de bestuurder van de Opel er vandoor richting de Leeuwenlaan. Daarna reed de chauffeur het Wilhelminaplantsoen in om vervolgens linksaf de Julianastraat in te slaan.

 Uiteindelijk reed de veroorzaker rechtsaf, tegen de richting in, de Beatrixstraat in. De politie hoopt dat mensen die de auto hebben zien rijden zich melden. Ook mensen die beschikken over camerabeelden worden verzocht zich te melden bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (18-2-2021 om 10:43)
van Kerckhove: het gaat hier om opsporen van verkeerscriminelen. Dat is wat anders dan het uit sensatie filmen van ongevalsslachtoffers!
ger (18-2-2021 om 10:03)
@patrick heb je wel eens gehoord van dashcam die mogen wel filmen tijdens het rijden, geen mobieltjes in de hand achter het stuur terwijl je rijdt
Patrick van Kerckhove (16-2-2021 om 21:09)
En dan willen ze ineens wel camerabeelden hebben en of gebruiken!!!??
Rini de jonge (16-2-2021 om 20:57)
Kenteken is belangrijk noteren aub
Wacherenaar (16-2-2021 om 20:29)
Heeft dan niemand het kenteken genoteerd
Cookie-instellingen beheren