Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Winkeldieven betrapt bij supermarkt Scharendijke

Toegevoegd: 18-02-2021, 11.08 uur
Eén van de drie kon worden aangehouden.
Eén van de drie kon worden aangehouden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - Meerdere politie-eenheden zijn woensdag ingezet nadat in Scharendijke bij een supermarkt meerdere winkeldieven waren betrapt.


Drie politiewagens kwamen ter plekke nadat bij de Plus-supermarkt aan de Boutlaan drie winkeldieven waren betrapt. Toen de politie arriveerde, bleek dat twee verdachten zich uit de voeten hadden gemaakt. Eén persoon kon worden aangehouden: een 21-jarige Poolse man met onbekende woonplaats in Nederland.

De politie heeft een voertuig doorzocht, aangifte opgenomen, een proces-verbaal opgemaakt en bewakingsbeelden bekeken. De verachte is ingesloten in een politiecel en wordt gehoord met behulp van een tolk. Volgens de politie is uit de winkel parfum weggenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren