Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt na bedreiging met mes Middelburg

Toegevoegd: 18-02-2021, 10.40 uur - Update: 18-02-2021, 11.54 uur
Man opgepakt na bedreiging met mes Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Middelburgse wijk Dauwendaele heeft de politie woensdagavond een verdachte aangehouden naar aanleiding van een bedreiging.


Bij de politie meldden zich meerdere personen die rond 20.00 uur op De Overloper door de verdachte zouden zijn bedreigd met een mes. De verdachte zou de twee hebben gemaand om weg te gaan uit de wijk. De twee slachtoffers schrokken hier zo van dat zij de politie belden.

De slachtoffers gaven vervolgens bij de politie aan dat de verdachte een woning aan het Driewegenhof binnen was gegaan. De verdachte werd vervolgens in de woning aangehouden. Hierbij werd ook een diensthond ingezet. De man, een 19-jarige inwoner van Bergen op Zoom, is naar Torentijd gebracht en vastgezet. Hij heeft daar de nacht doorgebracht en wordt vandaag gehoord over de bedreiging, zo meldt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren