Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
Geen files

Lichaam Ichelle niet al sinds half december in kanaal

Toegevoegd: 18-02-2021, 11.21 uur - Update: 18-02-2021, 21.11 uur
Door: Roland de Jong

SLUIS - Het lichaam van de vermiste Ichelle van de Velde dat dinsdag werd gevonden in Sluis heeft vermoedelijk niet al sinds half december in de watergang gelegen. Waar de Oostburgse in de tussentijd is geweest, wordt nu onderzocht. Dat bevestigt de politie desgevraagd.


Aan de oever van het uitwateringskanaal van Sluis naar Cadzand-Bad werd dinsdag aan het begin van de middag het stoffelijk overschot van de 29-jarige vrouw gevonden. Het lichaam was niet intact, zo meldt de politie nu. “Ondanks de uitgebreide zoektocht werd dinsdag slechts een deel van het stoffelijk overschot in enkele delen gevonden.  Delen van het stoffelijk overschot zijn nog niet gevonden”, zo zegt de politie.

De politie hoopt de restanten van het stoffelijk overschot alsnog te vinden en daarom wordt vandaag verder gezocht langs de Kanaalweg, onder meer door duikers van het arrestatieteam (AT). Het politie-onderzoek in de zaak gaat sowieso nog verder. Volgens politiewoordvoerder Alwin Don is onderwerp van onderzoek ook het vermoeden dat Ichelle enkele weken in het kanaal heeft gelegen. Ze zou dus niet al sinds het begin van haar verdwijning in het water hebben gelegen. Waar Ichelle in de tussentijd is geweest en of ze toen nog in leven was, wordt volgens Don nu nader onderzocht.

Autogegevens
Vanochtend heeft de politie meer bekend gemaakt over hoe zij bij de locatie aan het kanaal uitkwam. “Wij kwamen op de locatie uit toen maandag belangrijke technische informatie van de in beslag genomen auto van de gearresteerde vrouw werd gevonden”, aldus de politie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (19-2-2021 om 14:40)
@meeleven; wat is een juiste straf voor dit erge monsterlijke vergrijp?? voor velen is de juiste straf in de NL een wijzend vingertje met de woorden foei gezien de lage straffen die het zogenaamde rechtvaardige systeem uitdeelt naar de gevange-hotels met sport en eetgelegenheden...
Meelevend (18-2-2021 om 14:03)
Hoe kun je iemand zo dit jonge leven ontnemen? Wat heeft ze allemaal niet meegemaakt. Laat diegene die dit op zijn geweten heeft dit toegeven en een juiste straf te horen krijgen. Heel veel sterkte voor Ischelle’s familie en vrienden om dit te kunnen verwerken.
ger (18-2-2021 om 12:54)
pfff wat een verwerpelijke crimi's zijn hier toch weer bezig geweest bah en nog eens bah. nu maar hopen dat die rotlui niet de boel gefilmd hebben en op darknet geplaatst hebben zoals je wel eens wat van hoort..
bert kaiser (18-2-2021 om 12:21)
het is te gruwelijk voor woorden, je zal maar familie zijn,en dit moeten horen
Cookie-instellingen beheren