Weerbericht:
Brede opklaringen en droog. Morgen van het westen uit bewolking en een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Mannen opgepakt voor diefstal uit containers milieustraat

Toegevoegd: 18-02-2021, 17.52 uur
Mannen opgepakt voor diefstal uit containers milieustraat
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - In de Koegorsstraat in Terneuzen controleerden agenten woensdagavond rond 20.00 uur een personenauto. De twee inzittenden zaten onder de modder en hadden tassen met spullen bij zich die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren.


Agenten zagen in de auto tassen met laptops, gereedschap en velgen met autobanden liggen. De goederen zijn vermoedelijk weggenomen bij de milieustraat in Terneuzen. De twee verdachten van de diefstal zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar worden ze vandaag, donderdag, verder gehoord.

Alle goederen, inclusief de auto, zijn door de politie in beslag genomen. Van de gemeente Terneuzen zal een aangifte worden opgenomen van de diefstal. De beide verdachten zijn mannen van 21 jaar. Ze zijn beiden afkomstig uit Terneuzen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (18-2-2021 om 20:24)
Dat is tenminste hergebruik!
Cookie-instellingen beheren