Weerbericht:
Vandaag flink wat zon en droog. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburgse inbrekers negen maanden de cel in

Toegevoegd: 18-02-2021, 17.58 uur
Middelburgse inbrekers negen maanden de cel in
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag twee mannen uit Middelburg, de 25-jarige M. T. en zijn drie jaar oudere landgenoot B. N. elk veroordeeld tot negen maanden cel Er was twee jaar geëist. 


De twee werden verdacht van vier inbraken in augustus vorig jaar. Twee inbraken werden probleemloos door de twee erkend: 19 augustus in Serooskerke waar een filmcamera, een spelcomputer en een fotocamera werden buitgemaakt en een inbraak in Middelburg.

Twee inbraken in Heinkenszand, enkele dagen eerder, vond de rechtbank niet bewezen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (18-2-2021 om 23:43)
Zonde van onze belasting centen, een retourtje lijkt mij goedkoper. Ze hebben bewezen dat ze niet willen werken aan hun toekomst. Erg jammer want als je wil kan je ver komen ongeacht je afkomst.
Cookie-instellingen beheren