Weerbericht:
Enkele onweersbuien, vooral morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 35 km

Middelbrand in boerenschuur ’s-Heer Abtskerke

Toegevoegd: 18-02-2021, 20.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEER ABTSKERKE - De brandweer is vanavond uitgerukt om een brand in een schuur te blussen. Men schaalde op naar middelbrand.


De brand brak rond 19.10 uur uit in de boerenschuur aan de Westhofsezandweg. Vanwege een slechte waterwinning werd er opgeschaald naar middelbrand. Er zijn twee blusvoertuigen, een waterwagen, een ladderwagen en een schuimblusvoertuig uitgerukt.

Toen de brandweer ter plaatse kwam woedde er brand in het dak van de schuur. In de schuur lag stro opgeslagen en er stonden landbouwvoertuigen in. De brand kon snel worden geblust. Hiervoor zijn een aantal dakpannen verwijdert om de smeulende resten te kunnen blussen.

Om 20.15 uur gaf de bandweer het sein brandmeester. Er is nog een laatste controle gedaan waarna men weer zal terugkeren naar de kazerne. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren