Weerbericht:
Vandaag flink wat zon en droog. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist betrapt onder invloed van drugs

Toegevoegd: 18-02-2021, 20.50 uur
Automobilist betrapt onder invloed van drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

AARDENBURG - Een 27-jarige automobilist uit Sluis is gisteravond in Aardenburg betrapt op het rijden onder invloed van drugs. De man testte positief op THC en cocaïne.


Agenten controleerden de bestuurder omdat hij zijn groot licht aanzette toen hij de politieauto tegemoet reed. Een blaastest wees uit dat de bestuurder niet had gedronken, wel testte de man positief op THC en cocaïne.

De man is meegenomen naar het bureau voor een bloedtest. Als de uitslag hiervan bekend is dan neemt een officier van justitie een beslissing over het verdere verloop van de zaak. De man kreeg een rijverbod van 24 uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (19-2-2021 om 09:58)
Groot licht aanzetten als er een tegenligger komt is nou ook weer niet zo rampzalig maar het toont wel aan dat drugs je waarneming vertroebelt en ervoor zorgt dat je rare beslissingen gaat nemen. Cocaïne is gelukkig verboden en ook het gebruik van THC mag van mij serieus worden aangepakt. De handhaving met betrekking tot het gebruik van narcotica verdient wat mij betreft voorrang op het handhaven van de avondklok.
Cookie-instellingen beheren