Weerbericht:
Eerst zon, later bewolkt en vanavond regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Politie vindt opnieuw delen stoffelijk overschot

Toegevoegd: 18-02-2021, 21.10 uur
Hoogstwaarschijnlijk gaat dit om delen van het stoffelijk overschot van Ichelle.
Hoogstwaarschijnlijk gaat dit om delen van het stoffelijk overschot van Ichelle.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

SLUIS - De politie heeft vandaag opnieuw delen van een stoffelijk overschot gevonden in het uitwateringskanaal bij Sluis. Hoogstwaarschijnlijk gaat dit om delen van het stoffelijk overschot van Ichelle van de Velde. Dat is vanavond bekend gemaakt.


Aan de oever van het uitwateringskanaal van Sluis naar Cadzand-Bad werd dinsdag aan het begin van de middag het stoffelijk overschot van de 29-jarige vrouw gevonden. Het lichaam was niet intact, zo meldt de politie nu. “Ondanks de uitgebreide zoektocht werd dinsdag slechts een deel van het stoffelijk overschot in enkele delen gevonden. Delen van het stoffelijk overschot zijn nog niet gevonden”, zo zegt de politie.

De politie hoopt de restanten van het stoffelijk overschot alsnog te vinden en daarom is vandaag verder gezocht langs de Kanaalweg, onder meer door duikers van het arrestatieteam (AT). Het politie-onderzoek in de zaak gaat sowieso nog verder. Volgens politiewoordvoerder Alwin Don is onderwerp van onderzoek ook het vermoeden dat Ichelle enkele weken in het kanaal heeft gelegen. Ze zou dus niet al sinds het begin van haar verdwijning in het water hebben gelegen. Waar Ichelle in de tussentijd is geweest en of ze toen nog in leven was, wordt volgens Don nu nader onderzocht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (19-2-2021 om 17:30)
Wat een gruwelijke details. Wat een beest, die dader. Hoe kún je zoiets doen... Heel veel sterkte voor de nabestaanden, deze gruwelijke details zal het voor hen nóg zwaarder maken.
sjahoor (19-2-2021 om 14:41)
wat is een juiste straf voor dit erge monsterlijke vergrijp?? voor velen is de juiste straf in de NL een wijzend vingertje met de woorden foei gezien de lage straffen die het zogenaamde rechtvaardige systeem uitdeelt naar de gevange-hotels met sport en eetgelegenheden...
een inwoner (18-2-2021 om 22:11)
Wat vreselyk om dit nieuws te lezen.Veel kracht en ook veel sterkte voor fam en vrienden van Icelle
Cookie-instellingen beheren