Weerbericht:
Enkele mistbanken. Overdag in de kustgebieden lage bewolking, elders zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Gaslekkages in Oosterland en Terneuzen

Toegevoegd: 19-02-2021, 09.35 uur
Het gaslek in Terneuzen ontstond bij de Otheensedreef.
Het gaslek in Terneuzen ontstond bij de Otheensedreef.
© Foto: Brandweer Terneuzen - post Zuidlandstraat
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Brandweerploegen uit Terneuzen en Oosterland zijn gisterochtend en -middag uitgerukt voor meldingen van gaslekkages.


De beide lekkages ontstonden tijdens werkzaamheden. Het gaslek in Oosterland werd als eerste gemeld. Bij de Margrietstraat was rond 09.55 uur een leiding geraakt. De aanwezige werklieden hadden vervolgens een hoop zand op het lek gegooid. De brandweer van Oosterland kwam nog wel ter plekke maar kon het incident al snel overdragen aan het nutsbedrijf.

In Terneuzen was het rond 13.40 uur raak bij de Otheensedreef. De brandweerlieden van de post Zuidlandstraat namen deze melding voor hun rekening. Voor de post ging het overigens om de 25e melding dit jaar.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (19-2-2021 om 14:34)
wat een onzin dat de brandweer hier voor moet komen opdraven, nutsbedrijf kan het makkelijk alleen en als ze willen "opschalen" kunnen ze dat heel goed bepalen want daarvoor ging het ook al 50 jaar goed...
bram goeree (19-2-2021 om 13:50)
leuk he al die opgravingen voor glasvezel .dat is de oorzaak .en is Delta klaar dan begint het weer opnieuw voor de KPN. zo een ''slechte'' samenwerking .als de stoep open ligt dan dan je er toch allebei de kabels gelijk in leggen .ipv twee keer overlast voor de burgers en eventuele gaslekken. zo simpel maar niet dus
Cookie-instellingen beheren