Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden wat regen. Morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek naar doodsoorzaak Ichelle nog in volle gang

Toegevoegd: 19-02-2021, 16.10 uur
De politie trof donderdag nieuwe lichaamsdelen aan in de watergang bij Sluis
De politie trof donderdag nieuwe lichaamsdelen aan in de watergang bij Sluis
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Remi Mesu

OOSTBURG - Het politieonderzoek naar de dood van Ichelle van de Velde uit Oostburg is nog in volle gang. Dit weekend vindt sectie plaats op het stoffelijk overschot van de 29-jarige vrouw.


Dinsdag werd na een lange zoektocht een deel van het stoffelijk overschot van de inwoonster van Oostburg gevonden in het uitwateringskanaal van Sluis naar Cadzand-Bad. Donderdag vond de politie vervolgens opnieuw lichaamsdelen die vermoedelijk van Ichelle zijn, zo werd eerder al bekendgemaakt.

Het onderzoek naar de dood gaat sinds de vondst volop verder. Verschillende scenario’s worden door de recherche onderzocht. Het Openbaar Ministerie (OM) wil op dit moment nog niet verder op die scenario's ingaan. "Het onderzoek is nog niet afgerond. De verhoren van de verdachte zijn nog gaande en waar nodig doen wij ook verder technisch onderzoek. Daarom geven wij op dit moment niet meer details over de zaak”, zo laat de officier van justitie middels een persbericht weten.

De delen van het lichaam die afgelopen week in het uitwateringskanaal van Sluis naar Cadzand-Bad werden gevonden, worden vandaag en mogelijk ook morgen nog uitgebreid onderzocht middels een sectie. Het OM hoopt dat de sectie meer duidelijkheid geeft over de doodsoorzaak van Ichelle.

De 44-jarige Aardenburgse verdachte die op dinsdag 9 februari werd aangehouden in haar woning zit nog altijd vast. De rechter-commissaris besloot op 12 februari dat de vrouw toen nog zeker veertien dagen langer vast moest blijven zitten. Komende dinsdag wordt door de rechtbank besloten of de vrouw opnieuw langer in de cel blijft.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren