Weerbericht:
Enkele onweersbuien, vooral dinsdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 33 km

Auto tegen de vangrail op N62 Axel

Toegevoegd: 19-02-2021, 21.35 uur
Door: Remi Mesu

AXEL - Een auto is vrijdagavond op de Tractaatweg (N62) bij Axel in de vangrail geraakt. Het ongeluk gebeurde, komende uit de richting van de Sluiskiltunnel, net voor de afslag richting Axel. De auto raakte van de weg en belandde tegen de vangrail in de rechterberm.


De automobilist reed rond 20.30 richting Zelzate (B) toen hij de controle over zijn voertuig verloor en de vangrail aan de rechterkant van de weg ramde. Naast de politie werd ook de ambulancedienst opgeroepen voor het ongeluk. De bestuurder van de auto werd door de ambulancedienst behandeld maar of de chauffeur ook naar het ziekenhuis is gebracht, is niet bekend.

Vanwege het ongeluk zette de politie de rechterrijstrook ter plekke enige tijd af.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren