Weerbericht:
Zonnig, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Burgernetactie opgestart na vermissing vrouw Yerseke

Toegevoegd: 20-02-2021, 10.36 uur
Burgernetactie opgestart na vermissing vrouw Yerseke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

YERSEKE - De politie heeft zaterdag een burgernetactie opgestart voor een 58-jarige vrouw uit Yerseke die is vertrokken op een witte fiets. De actie werd rond 10.00 uur gestart nadat de vrouw als vermist was opgegeven.


De fiets van de 58-jarige vrouw is inmiddels teruggevonden aan de Burenpolderweg, maar van de vrouw ontbreekt nog ieder spoor. Volgens het bericht van Burgernet zou de vrouw grijs haar hebben, een roze trui en een blauwe broek met witte strepen aan de zijkant dragen. Vermoedelijk heeft de vrouw een donkere jas aan.

Mensen die de vrouw hebben gezien of tips hebben over waar zij heen kan zijn gegaan, worden opgeroepen om te bellen met 112.


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren