Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Stoffelijk overschot gevonden bij strand Yerseke

Toegevoegd: 20-02-2021, 14.30 uur
Stoffelijk overschot gevonden bij strand Yerseke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Bij het strand op de hoek van de Burenpolderweg en de Dam in Yerseke is vandaag een stoffelijk overschot gevonden. Dat heeft een woordvoerster van de politie zojuist bevestigd.


Nadat het slachtoffer was ontdekt werd door de politie een plaats delict afgezet. Medewerkers van de afdeling Forensische Opsporing kwamen ter plekke om nader onderzoek te doen. Het sporenonderzoek ter plekke is inmiddels afgerond.

Vanochtend werd melding gemaakt van een vermiste 58-jarige vrouw in Yerseke. Volgens de politie wordt nu geprobeerd te achterhalen of het gaat om dezelfde persoon. Het Burgernetbericht over de vermissing is wel rond 13.50 uur weer ingetrokken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren