Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Brandweer rukt drie keer uit voor melding gaslek

Toegevoegd: 22-02-2021, 19.16 uur
Het gaslek aan de President Kennedylaan in Middelburg.
Het gaslek aan de President Kennedylaan in Middelburg.
© Foto: Brandweer-Rooseveltlaan
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De brandweer is gisteravond en vanmorgen meerdere keren uitgerukt voor een gaslekkage. Zo was er een lek in Middelburg, Yerseke en Kapelle.


In Middelburg werd de brandweer zondagavond rond 19.40 uur opgeroepen. Aan de President Kennedylaan werd een sterke gaslucht geroken. De brandweer heeft hier samen met de netbeheerder het lek opgespoord. De klus kon na twee uur worden afgerond.

Aan de Biezelingsestraat in Kapelle werd vanmorgen rond 09.45 uur een gaslek gemeld. Hier was tijdens werkzaamheden de gasleiding geraakt. De brandweer heeft ook hier metingen uitgevoerd en uiteindelijk het incident overgedragen aan de netbeheerder.

In Yerseke werd vanmorgen rond 11.10 uur een gaslek gemeld. De brandweer werd hiervoor naar de Korringaweg gestuurd. Ook hier zijn metingen verricht en is de leiding uiteindelijk gerepareerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren