Weerbericht:
Zonnige perioden, maar ook enkele wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Vuurwapen gevonden in Middelburgse brandgang

Toegevoegd: 22-02-2021, 19.45 uur
De politie is op zoek naar de eigenaar van het wapen.
De politie is op zoek naar de eigenaar van het wapen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - In een brandgang in Middelburg is afgelopen weekend een vuurwapen gevonden. De politie is op zoek naar de eigenaar.


Veel wil de politie niet kwijt over de zaak. De vondst werd gedaan in de wijk Dauwendaele. De agenten zijn op zoek naar de eigenaar van het wapen en vraagt of deze zich wilt melden. Ook mensen die meer informatie hebben wordt gevraagd dit door te geven.

Daarnaast zal er DNA van het wapen worden afgenomen om zo te proberen de eigenaar de achterhalen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kenner (23-2-2021 om 12:56)
Dit is een alarm pistool, gewoon via Google te vinden
Johan (23-2-2021 om 12:11)
Betreft een Zoraki alarm revolver welke in Duitsland vrij te koop zijn. In Nederland verboden, maar niet echt een vuurwapen.
dvanvelzen (23-2-2021 om 08:05)
Alarmpistool, bij de zuiderburen vrij verkrijgbaar. Hier valt hij gewoon onder de wapenwet en is dus verboden zonder lidmaarschap KNSA.
martin (22-2-2021 om 23:19)
Het betreft hier een alarm revolver welke wel valt onder de WWM Is in principe ongeschikt om .38 of .357 mee te verschieten Hoe dan ook illegaal , maar ja criminelen geven daar niet om Blij dat mijn achter buurman deze heeft ingeleverd weer een illegaal wapen minder
Cookie-instellingen beheren