Weerbericht:
Zon en stapelwolken en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt voor schennispleging in Vlissingen

Toegevoegd: 23-02-2021, 09.44 uur
Man opgepakt voor schennispleging in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN – De politie heeft maandagmiddag rond 15.30 uur op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen een 26-jarige man uit Oost-Souburg aangehouden voor schennispleging.


Drie vrouwen meldden zich onafhankelijk van elkaar bij de politie, omdat ze woensdagmiddag resp. zondagmiddag op straat waren lastiggevallen door een onbekende man. Hij uitte seksueel getinte opmerkingen. 

De vrouwen gaven een signalement door. Agenten surveilleerden in de omgeving van Oost-Souburg, Ritthem en Vlissingen. Maandagmiddag rond 15.30 uur zagen ze op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen een man die voldeed aan het signalement. Ze arresteerde hem en na verhoor maakte de politie proces-verbaal tegen hem op. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren