Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de noordelijke helft van het land wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen van mogelijke ontvoering Terneuzen

Toegevoegd: 24-02-2021, 08.21 uur
Politie zoekt getuigen van mogelijke ontvoering Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar getuigen van een mogelijke ontvoering in Terneuzen. Er is getracht om iemand tegen zijn wil in mee te nemen in een voertuig.


Het incident vond afgelopen maandag plaats op de parkeerplaats bij de Albert Heijn Zuidpolder ter hoogte van de fietsenstalling. Volgens de politie werd geprobeerd om hier iemand tegen zijn wil in, in een voertuig te plaatsen. Een aantal jongeren zou hier ook ruzie hebben gehad.

Het slachtoffer wist contact te maken met een man en heeft aan hem gevraagd om de politie te bellen. De politie is nu op zoek naar deze man. Ook andere mensen met informatie over deze zaak worden verzocht contact op te nemen. Of het slachtoffer ook daadwerkelijk is meegenomen is niet bekend gemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Camera (24-2-2021 om 20:49)
Domme reacties over camera’s aangezien je hier in Nederland privacy heb mag een camera niet op de openbare weg gericht staan dus ik snap jullie reacties niet zo goed
Jeweettog (24-2-2021 om 17:41)
Ja inderdaad, hangen toch camara's!;)
Nasa (24-2-2021 om 13:55)
Er staan dagelijks groepen jongeren in de middag en in de avond vaak dezelfde personen zou bekend moeten zijn om wie het gaat, zo moeilijk is dat niet!!
Zeeuw (24-2-2021 om 08:48)
Duidelijk daderprofiel wel. Ik zal uitkijken naar deze persoon!
Cookie-instellingen beheren