Weerbericht:
Eerst af en toe regen, later zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Koperdief sloeg slag bij horecapanden Goes

Toegevoegd: 24-02-2021, 14.41 uur
Koperdief sloeg slag bij horecapanden Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft zondag een 35-jarige Poolse man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in Goes. Hij wordt ervan verdacht tussen 31 januari en 15 februari verschillende inbraken te hebben gepleegd in horecagelegenheden aan de Grote Markt in Goes. 


De horecapanden waar de 35-jarige man zou hebben ingebroken, worden momenteel verbouwd of waren net klaar na een renovatie. Uit de panden werd koper en metaal ontvreemd. Ook werden in een hotel uit 12 kamers TV’s, waterkokers en metalen voorwerpen meegenomen. Het schadebedrag voor dat hotel bedraagt rond de 30.000 euro.

De politie vermoedt dat de verdachte meerdere nachten in het hotel zijn slag heeft geslagen gezien de hoeveelheid ontvreemde goederen. De agenten deden onderzoek bij metaalhandelaren en kon aan de hand van de ingeleverde goederen de identiteit van de man achterhalen. Afgelopen zondag trof de politie de man aan in een woning in Goes. Hierbij werden nog gestolen goederen afkomstig uit een hotel aangetroffen.

De man zit sinds zijn arrestatie vast en wordt voorgeleid aan een rechter-commissaris. Hij moet zich op 4 maart voor de rechter verantwoorden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (25-2-2021 om 12:02)
@Lijkend, nee u bent niet racistisch, maar u houd wel van hokjes denken en mensen met een tintje en of andere afkomst af te schilderen als rommel en rotzooi. Dus, u bent wel degelijk kortzichtig en racistisch! Een Poolse man is aangehouden en alle Oostblokkers zijn slecht in uw ogen? Weet u hoeveel blanke autochtone Hollanders boefjes zijn? Heel veel, veelal ook in de zware criminaliteit. Wist u dat veel getinte boefjes gewoon een NL paspoort hebben en hier zijn geboren! Oostblokkers komen hier vooral om te werken omdat een grote groep NL' ers het werk wat zij doen niet wensen, in de uitkering zitten en liever hun handje ophouden.
Mijn mening (25-2-2021 om 08:08)
@ lijkend, Helemaal met u eens, alleen moeten ze die lui met dezelfde gang buitengooien als ze binnen komen. Nog een tip. Koop een zwart wit tv.
Lijkend (24-2-2021 om 18:14)
Het lijkt wel of ze alle rommel naar Nederland toe sturen. Alles wat los en vast zit, proberen ze te roven. Ik ben totaal niet racistisch, maar ik kan me wel indenken dat mensen dat gaan worden. Als je de getinte aflevering van opsporing verzocht op dinsdagavond hebt bekeken, en je kijkt de volgende morgen op hvzeeland, en je word wederom geconfronteerd met stelen en roven, nu uit het oostblok. Dan vraag ik mezelf wel eens af, waarom er alleen rotzooi naar Nederland komt of word gestuurd.
Cookie-instellingen beheren