Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Gewapende overval winkel Nieuwdorp

Toegevoegd: 27-01-2007, 17.32 uur
Door: Politie Zeeland

NIEUWDORP - Zaterdag omstreeks 09.30 uur werd een overval gepleegd in een winkelpand aan de Havenweg in Nieuwdorp.

Een man kwam de winkel binnen en dwong de winkelier, onder bedreiging van een scherp voorwerp, de inhoud van de kassa af te geven. Hij ging er uiteindelijk met een klein geldbedrag op de fiets vandoor in de richting van het dorp.

Het signalement van de overvaller luidt als volgt: Een ongeveer 20-jarige, slanke man met een blanke huidskleur en een lengte van circa 1.95 m; geen gezichtsbeharing; draagt in zijn linkeroor 3 oorringetjes.

De man was gekleed in een donkere, vermoedelijk, stoffen heuplange jas met veel zakken, een donkere broek en een donkere baseballcap. De politie onderzoekt de zaak en wil graag in contact komen met eventuele getuigen en/of met personen die weten wie de overvaller is.

Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren