Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Dronken automobilist ramt geparkeerde auto

Toegevoegd: 25-02-2021, 09.07 uur
Het rijbewijs van de bestuurder is ingenomen.
Het rijbewijs van de bestuurder is ingenomen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

HENGSTDIJK - Een dronken automobilist is vannacht in Hengstdijk met zijn personenauto tegen een geparkeerde auto gereden. Hierbij ontstond flink wat schade: de geparkeerde auto raakte total loss en ook een woning raakte beschadigd.


De auto die werd geramd stond geparkeerd bij een woning in het dorp. De dronken automobilist, een 22-jarige inwoner van Kloosterzande, reed hier rond 03.15 uur tegenaan. Volgens de politie was de impact van de botsing zodanig dat de geparkeerde auto bijna 180 graden draaide en onherstelbaar beschadigd raakte. "De schade beperkte zich niet tot de beide voertuigen. Ook de voorgevel van de woning raakte beschadigd door het ongeval", zo zegt de politie.

De automobilist is door de ambulancedienst onderzocht maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wel werd hij door de politie meegenomen naar het bureau om een ademanalyse te kunnen doen. De man blies een waarde van 600 Ug/l. Daarom moest hij zijn rijbewijs inleveren. Hij kreeg overigens ook nog een bekeuring voor het overtreden van de avondklok.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (26-2-2021 om 18:21)
Bizar dat mensen de overtreding van de onwettige Adolfklok belangrijker vinden dan het feit dat iemand dronken achter het stuur zit.
Jan (25-2-2021 om 14:01)
Het is hier ook zo in s-Heerenhoek
Marco (25-2-2021 om 10:58)
Dus.... een net-puber-af drinkt veel te veel, tijdens de avondklok, waarschijnlijk met de auto van paps of mams en maakt een hoop brokken. Sjonge jonge wat een figuur. Rijbewijs minstens de komende 10 jaar niet teruggeven. wat een egoistische hufter.
JFK (25-2-2021 om 09:25)
Avondklok? Het is laatste dagen hier op Hengstdijk drukker als op de A16 na 21.00 uur. Wellicht een beetje vaker controleren?
Cookie-instellingen beheren