Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Heftruck rijdt over voet medewerker bedrijf Kapelle

Toegevoegd: 25-02-2021, 13.43 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een persoon is donderdag aan het begin van middag in Kapelle gewond geraakt bij een bedrijfsongeval met een heftruck. De betrokken persoon hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.


Het ongeval vond rond 12.20 uur plaats op het terrein van een bedrijf aan de Veilingweg. Het slachtoffer zou hier met één van zijn voeten onder de vorkheftruck zijn gekomen. Na de melding van het incident werden twee politie-eenheden en een ambulanceteam opgeroepen. De ambulancemedewerkers hebben de gewonde onderzocht maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.

De politie voerde ter plaatse kort onderzoek uit. De inspectie SZW werd ingelicht maar hoefde niet ter plekke te komen. Camerabeelden van het bedrijf bleken voldoende om de situatie in te schatten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren