Weerbericht:
Vandaag flink wat zon en droog. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Poging brandstichting geparkeerde auto Zierikzee

Toegevoegd: 25-02-2021, 15.38 uur
Poging brandstichting geparkeerde auto Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De politie onderzoekt een poging om vannacht in Zierikzee een geparkeerde personenauto in brand te steken. Vooralsnog zijn er voor zover bekend geen arrestaties verricht.


De hulpdiensten kregen rond 03.25 uur een melding van een autobrand bij het H.J. Doelemanplein Zierikzee. Hierop werd de blusploeg van de Zierikzeese brandweer met spoed ter plaatse gestuurd om te blussen. Ter plekke bleek dat met behulp van een brandbare vloeistof was geprobeerd het voertuig in brand te steken.

De brandweer heeft nageblust en de politie heeft onderzoek gedaan naar de brandstichting. Het voertuig raakte beschadigd maar hoe groot de schade precies is, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren