Weerbericht:
Af en toe zon, in het zuid(oost)en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraak dupeert Brasserie Kaeswienkeltje Tholen

Toegevoegd: 25-02-2021, 15.46 uur
De toegangsdeur tot de zaak werd door onbekenden vernield.
De toegangsdeur tot de zaak werd door onbekenden vernield.
© Foto: Brasserie Kaeswienkeltje
Door: Roland de Jong

THOLEN - Onbekenden hebben vannacht ingebroken bij Brasserie Kaeswienkeltje aan de Kaaij in Tholen. De ruit van de voordeur werd vernield. De politie zoekt getuigen.


De inbraak werd volgens de politie gepleegd tussen woensdagavond 17.45 uur en donderdagochtend 05.30 uur. Hoe laat precies, is dus niet duidelijk. Vooralsnog lijkt het erop dat de dader of daders niets hebben buitgemaakt.

Het team van de basserie meldt via Facebook dat zij enorm geschrokken, verdrietig en boos zijn dat maar dat de zaak ondanks deze enorme tegenslag wel gewoon geopend is. “Inmiddels kunnen we jullie weer welkom heten in de winkel en voor het afhalen van broodjes. We staan voor jullie klaar, want ondanks alle tegenslag laten wij ons niet uit het veld slaan.”


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren