Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Fietser naar het ziekenhuis na aanrijding Goes

Toegevoegd: 25-02-2021, 15.19 uur - Update: 25-02-2021, 17.47 uur
De automobilist mocht na het afleggen van een verklaring haar weg vervolgen
De automobilist mocht na het afleggen van een verklaring haar weg vervolgen
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

GOES - Een fietser uit Goes is donderdagmiddag naar het ziekenhuis gebracht na een aanrijding in Goes. Een automobiliste uit Heinkenszand raakte de 62-jarige fietser bij een rotonde aan de Beukenstraat.


De botsing gebeurde rond 13.40 uur toen de 29-jarige automobiliste vanaf de Beukenstraat de drukke rotonde bij de kruising met de Van Hertumweg en de Elvis Presleylaan op reed. Hier zag zij de fietser over het hoofd. Volgens de politie gebeurde dat vermoedelijk doordat de automobiliste werd verblind door de zon.

Het slachtoffer is door opgeroepen ambulancemedewerkers geholpen en meegenomen naar het ziekenhuis. De fiets liep door de klap schade aan het voorwiel op. Na kort onderzoek is het rijwiel is door de politie meegenomen om later bij de eigenaar teruggebracht te worden. De automobiliste mocht haar weg na het afleggen van een verklaring weer vervolgen


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren