Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser naar ziekenhuis na botsing Zierikzee

Toegevoegd: 25-02-2021, 16.13 uur
Fietser naar ziekenhuis na botsing Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

ZIERIKZEE - Een fietsster is donderdagochtend in Zierikzee aangereden door een auto. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Heuvelsweg en de Lange Blokweg. De vrouw is met verwondingen aan het hoofd naar het ziekenhuis gebracht.


De botsing gebeurde rond 09.40 uur toen de 61-jarige fietsster uit Kerkwerve de kruising wilde oversteken. Op hetzelfde moment reed een 62-jarige automobilist uit Kerkwerve, die net als de fietsster uit de richting van Kerkweve kwam, richting het kruispunt. Door de laaghangende zon zagen de beide weggebruikers elkaar over het hoofd, waardoor ze met elkaar in botsing kwamen. 

Het slachtoffer is door de ambulancedienst behandeld en met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht. De Heuvelsweg was vanwege het incident voor korte tijd gedeeltelijk afgezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren